Időkép

Ellenőr tanfolyam Dunaharasztiban

Vissza

A Magyar Kukorica Klub Egyesület és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködést határozott el a VI. Kukorica Termésverseny ellenőri feladatainak ellátására.

Az együttműködés keretében a kamarai munkatársak (főként falugazdászok) a Bács Agrárház Nonprofit Kft. közvetítésével, kamarai munkájuk elsőbbsége mellett, szabadidejükben vagy szabadságuk terhére részt vesznek a versenyparcellák ellenőrzésében.

A verseny-ellenőri tevékenység ellátása szigorú személyi és alkalmassági feltételekhez kötött, ezért a két szervezet közös képzésben részesíti a NAK önként jelentkező munkatársait, A képzés kiterjed az ellenőri feladatok ellátásának részleteire és külön hangsúlyt kap a GPS eszközök használata a területmérésben. 

A Magyar Kukorica Klub Egyesület azért kereste meg a Nemzeti Agrárgazdsági Kamarát kérésével, mert a korábbiakban már működtek együtt  az ellenőri feladatok ellátása területén főként Somogy, Baranya és Tolna megyei kamarai munkatársakkal, akik kitűntek az ellenőrzések végrehajtásának pontosságában, s a jegyzőkönyvek szakszerű elkészítésében.

A Dunaharasztiban szervezett tanfolyamon 20 - 25 résztvevővel számolnak, akik alkalmasságukat vizsgatétellel igazolják. A Klub a sikeres vizsgázók részére ellenőri igazolványt bocsát ki.

(A képmelléklet Prág Ferenc felvétele)

Képek

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária