Időkép

Felhívás a Kukorica Termésverseny különdíjazására!

Vissza

A verseny értékelését követõen ünnepélyes díjkiosztásra kerül sor. Az elismerõ oklevél és a vele járó serleg a versenyzõ otthonának vagy hivatalos helységeinek dísze lesz.

A Versenybizottság lehetõséget teremt különdíjazásra is. A különdíjak felajánlása és meghirdetése a versenyzõk ösztönzését, s a versenyben elért valamilyen szempontból kiemelkedõ eredmény jutalmazását szolgálják. A különdíjak felajánlását a Versenybizottság olyan társadalmi és gazdasági szervezetektõl, magánszemélyektõl várja, akik szívükön viselik a hazai kukoricatermesztés fejlesztését, a versenyképesség folyamatos fenntartását.

A különdíjak bármilyen, a versenyhez kapcsolódó, a célkitûzéssel összhangban lévõ és egyértelmûen meghatározható teljesítményhez kötõdhetnek. (Pl.: bizonyos anyagok, termékek felhasználásával, segítségével elért kiváló eredmény, területi és országos értékelésben mutatott kiváló teljesítmény, stb.)

A felajánlott különdíjak lehetnek tárgyak, szolgáltatások, vagy pénzösszegek, amennyiben azok elérik a minimális 50000 forint értéket, vagy a bennük/általuk képviselt ötlet, mûvészi érték, ösztönzõ hatás méltóvá teszi õket arra, hogy  a Versenybizottság díjmellékletnek elfogadja õket.

A különdíj azonban nem ítélhetõ oda elõre megnevezett versenyzõnek, és nem köthetõ általánosságban termékhez úgy, hogy egyúttal nem kötõdik mérhetõ teljesítményhez.

A díjak felajánlását a Versenybizottság az értékelési folyamat lezárásáig várja. A beérkezõ felajánlásokat folyamatosan közzéteszik. A felajánlott díjak összesített statisztikájában a "meglepetés" megjegyzéssel ellátott díjak is szerepelnek.

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária