Időkép

Partnerek

Monsanto Hungária Kft.

Hibridkukorica, hibridnapraforgó széles választéka, növényvédõszerek

BASF Hungária Kft.

A BASF növényvédelmi megoldások széles körét kínálja a kukoricatermesztőknek.

A magról kelő gyomokat a posztemergensen kijuttatott Ordax Super a levélen keresztül hatékonyan irtja, a következő kelési hullámot pedig a talajon keresztüli akadályozza meg – egészen a kukorica állomány záródásáig. Évelő gyomokkal fertőzött területeken eredményesen használható a Jumbo Extra. Speciális gyomproblémákra további megoldásokat talál a www.agro.basf.hu oldalon.

A Retengo® Plus kukorica gombaölő szer, élettani hatással. Nemcsak a gombabetegségek ellen hatékony, hanem élettani hatásával felkészíti a kukoricát a stresszhatások jobb átvészelésére is.  Ezt elsősorban a nitrogén felvétel és asszimiláció növelésével, tápanyagtartalékok beépítésével éri el, így jobb minőségű, magasabb termés eléréséhez segít hozzá.

Timac Agro Hungária Kft.

Timac AGRO Hungária Kft.

A Timac AGRO Hungária Kft. a francia ROULLIER csoport leányvállalata. A termékfejlesztő és gyártó nemzetközi vállalat 2006-ban lépett be a hazai piacra a növény és állattáplálás szakértőjeként. A 11 fővel induló Timac AGRO mára Magyarországon is a tápanyag-gazdálkodás meghatározó fejlesztője, gyártója és szolgáltatója. Jelenleg 65 munkatársunkból 42 állattenyésztő és növénytermesztő szakember, akik folyamatos, közvetlen kapcsolatot tartanak a gazdálkodókkal, ami lehetővé teszi a valódi szaktanácsadást a termelés bármely időszakában. Partnereinkkel való folyamatos konzultációnk eredményeképpen a helyi körülményeknek megfelelő szaktanáccsal, 50 speciális termékkel és a hazai fejlesztésű YIELD SERVICE szaktanácsadó programmal járulunk hozzá a gazdálkodók sikeréhez.

AGRO NAPLÓ

Az Agro Napló az  igényes gazdálkodó szakfolyóirata. Havonta megjelenõ számaival a gyakorlatban jól hasznosítható, új ismereteket közvetít olvasóinak. Átfogóan taglalja a szántóföldi- és kertészeti termelést a fajtahasználattól a növényvédelmen, a tápanyag-gazdálkodáson, a talajmûvelésen át a gépesítésig, valamint az állattenyésztést a takarmányozáson, a tartástechnológián át az állategészségügyig.

SGS Hungária Kft.

Vizsgáltassa meg kukoricáját az SGS Hungária Kft-vel, hogy független tanúsítással rendelkezzen termésének jó minőségéről!

Cégünk ebben a szezonban is az elmúlt 25 évben megszokott megbízhatósággal áll rendelkezésére mezőgazdasági és akkreditált laboratóriumi szolgáltatásainkkal egyaránt.
Mintavételezések, raktár ellenőrzések, alkalmassági vizsgálatok, be- és kirakodás felügyelete, szállítmányok minőségi vizsgálata a helyszínen, szállítóeszközök tisztaságvizsgálata, készletellenőrzés súlymegállapítással és minőségvizsgálattal, MSZ vizsgálat: tisztaság, HI tömeg, nedvességtartalom.

Teljeskörű talajvizsgálatok szakvéleményezéssel, öntözővíz, vetőmag, lisztek, műtrágya, GAFTA, FOSFA, MSZ szerinti takarmányok, szemes és hüvelyes temények, olajos magvak vizsgálata.

Egyedi díjtételért írjon nekünk a  Katalin.Fejes@sgs.com e-mail címre

vagy hívjon minket a +36 30 537 5379 telefonszámon.

Gyakorlati Agrofórum

Az AGROFÓRUM a növényvédõk és növénytermesztõk lapja. Alapítva 1990-ben a KSZE Rt-ben, Dr. Csibor István által.

Agroinform - 1991 óta a vidékfejlesztés szolgálatában

Agroinform! Használtgépet keres? Tájékozódna gépek árairól? Nézzen szét magyar nyelven a nemzetközi használtgép-piac kínálatában! Weboldalunkon ezenkívül: érdekes szakmai programok, hungarikum receptek, szakcikkek teljes tartalma, friss hírek stb.

Agroinform: Otthon az agráriumban.

Bólyi-Agro Kft

Agromatic Automatizálásái Kft

Az Agromatic Automatizálási Kft. 5% kedvezményt ajánl fel az AgLeader hozamtérképezõ rendszerek vételárából a Magyar Kukorica Klub által 2009-es évben meghirdetett termelési versenyre érvényes nevezéssel rendelkezõ versenyzõk részére!

Bõvebb információ a  oldalon található, vagy az alábbi elérhetõségek bármelyikén: Nagy Bence Agromatic Automatizálási Kft. 2013 Pomáz, Susnyár u. 1. 06-20-402-3980 nagy.bence@agromatic.hu 

Mobilizátor Kft

Logisztikai eszközök tervezése,gyártása. Nagyértékû ömlesztett anyagok szelektív, magas-raktári jellegû tárolásának és egység-rakományként történõ szállításának eszköze.

Dr. Szabó Agrokémiai Kft.

A Jó Gazda Program® a Dr. Szabó Agrokémiai Kft. modern helyspecifikus mezőgazdasági szolgáltatásokat nyújtó ágazata, amely távérzékelési adatok elemzésén és homogén termőzónákból, GPS készülékekkel megvett talajminták akkreditált laboratóriumi vizsgálatán alapul.

További információ

Személyes konzultáció

PC-Agrár Kft

A PC Agrár Kft. lassan 15 éve fejleszt és forgalmaz Magyarországon mezőgazdasági szoftvereket. Legfontosabb termékeink az AO Agrár-Office és a JD-Office programcsomagok. Mindkét szoftver a növénytermesztéssel kapcsolatos információk, adatok, rögzítésére és feldolgozására szolgál. A két csomag közötti döntő különbség, hogy míg az AO Agrár-Office egy általános, minden gépgyártótól független alkalmazás, addig a JD-Office programcsomagot kimondottan a John Deere Greenstar (AMS) rendszeréhez fejlesztettük ki és így azzal szorosan együttműködve biztosítja az optimális gépvezérlést és táblatörzskönyv vezetését.

Fontosabb modulok:
-Földkönyv
-Táblatörzskönyv-GN
-AgroGIS
-Precíziós gazdálkodás
-John Deere, Claas, Fendt és ISO (pl. Müller terminál) interface

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária