Időkép

Még több különdíj!

Vissza

A Kukorica Termésverseny kiemelt támogatója, a Monsanto Hungária Kft "erõsített"!

Rohan az idõ a díjkiosztó, december 16.-a felé, s úgy tûnik, még tartogat meglepetéseket. A különdííjak száma tovább szaporodott, s nem is akárhogyan!

A már amúgy is grandiózus felajánlást

még két Dél-afrikai utazási lehetõséggel

toldotta meg a Monsanto Hugária Kft, a Kukorica Termésverseny egyik kiemelt támogatója.

 A döntés jelentõsen hozzájárul a verseny népszerûségének növeléséhez, hiszen a kiemelkedõ teljesítményt lehet így métóan elismerni.

Az eddig már közöltekhez további felajánlások is érkeztek:

A Fertilia Kft 2 wellness hétvégével, míg az Agroinform szellemi táplálékkal és a hozzá járó ráhangolóval lepii meg a kiválóan teljesítõket. 

 A Magyar Kukorica Klubnak - s ez egyenesen következik az egyesületi formából  - nem képzõdnek arra pénzforrásai, hogy az úgyszólván jelképes okleveleken kívül más módon is elismerje a teljesítményeket.

A lebonyolítás költségeit, a díjak (adó- és illetékvonzatukkal együtt értett) ellenértékét támogatók adományaiból és a szakmai  értékelõkbõl származó információk értékesítésébõl fedezi.

Minden magánszemély és minden gazdálkodó szrervezet hozzájárulása akár támogatás, akár megbízás formájában érkezik, elengedhetetlen és felbecsülhetetlen értéket képvisel! Mivel az egyesületnek nincs "munkaszervezete", minden, amit az egyesületi tagok a közérdekû szolgáltatások érdekében végeznek, önkéntes felajánlásként jön számításba. A befolyó összegek így kizárólag a mûködési költségek fedezésére, az eredmények produkálására és a versenyben résztvevõk teljesítményének elismerésére szolgálnak!

Köszönjük mindazoknak, akik már eddig is megtették felajánlásaikat, és várjuk azokat is, akik még ezután lépnek adományozóink és megrendelõink sorába! Cselekedetükkel lehetõvé tették és tovább segítik a 2010.évi Kukorica Termésverseny sikeres lebonyolítását!!

Az eddigi ajánlattevõk és felajánlásaik jegyzékét a mellékletben foglaltuk össze.

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária