Időkép

Megjelent a Kukorica Barométer 10. száma!

Vissza

Arra az igényre válaszul, hogy az olyan fontos anyagok, mint a Kukorica Termésversennyel kapcsolatos tudnivalók és a Top20 kísérletekben szereplõ hibridek eredményeinek további feldolgozásai ne csak elektronikus formában jelenjenek meg, a Klub kiadta a Kukorica Barométer 10. számát.

Ettõl a kiadástól részben a Termésversenyre történõ elõ-regisztrációs folyamat felgyorsulását, részben a gazdasági értékelés használatának jobb elsajátítását várjuk.

A kiadvány a szokásosnál szerényebb köntösben jelent meg, de talán mindenki megérti, hogy ekkora anyag nyomdai kiadása így is jelentõsen leterheli az Egyesület költségvetését! Ráadásul azt is elhatároztuk, hogy az éves összefoglaló mellett legalább két, de inkább 3 nyomdai megjelenésre bõvítjük a Barométert.  Így különösen érthetõ, hogy a lehetõségek mértékéig takarékoskodnunk kell.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szerényebb forma által kiváltott hiányérzetet annál gazdagabb tartalommal pótoljuk!

Furcsának találhatja az olvasó, hogy a PR37N01 hibrid ábrája kétszer szerepel (18. és 23. oldalak). A szöveg-eltérések nem zavaróak, inkább kiegészítik egymást, így ezt a megjegyzésünket nem "hibajavításnak", csak technikai hibának tekintjük! Viszont, amellett, hogy bennünket is figyelmeztet a jelenség az alaposabb ellenõrzésre, rámutat: érdemes alaposabban átgondolni az ábrák jelentését, hiszen az itt található erõteljes tömörítésnek sok, szóban ki nem mondott információ eshetett áldozatul!

A kiadványt továbbra is több csatornán terjesztjük, ebben sajtótámogatóink segítenek!

Honlapunkon továbbra is a Szakkönyvtárban lesz elérhetõ, de a beharangozáshoz is mellékelejük, mint ahogy itt is tesszük.

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária