Időkép

Tanácsadók és termékek a Kukorica Termésversenyben

Vissza

A piaci kínálat bõsége és rendkívül gyors megújulása hozzászoktatta a mezõgazdasági termelõket, hogy ne járjanak az újdonságok után, hanem

a kínálatot figyeljék, és abból válogassanak lehetõségeik és igényeik szerint.

A Kukorica Termésverseny kitûnõ lehetõséget kínál a mezõgazdasági termelést szolgáló alapanyagoknak, input termékeknek, eszközöknek és szellemi termékeknek ahhoz, hogy a termelési folyamatban, mégis "közszemlére téve" és végül az eredményt is hiteles méréssel bemutatva bizonyítsák használhatóságukat.

A Magyar Kukorica Klub ebben az évben is lehetõséget kínál tanácsadóknak, hogy megméressék tudásukat, termékforgalmazóknak, hogy megméressék termékeiket a legkiválóbb termelõk közremûködésével!

A Kukorica Termésverseny eseményeinek követése és az eredményközlés során mindig megjelenik, kik és mivel segítették a regionális és országos viszonyításban is kiváló eredmények megszületését

A tanácsadói tevékenységet és a termékek felajánlását tartalmazó jegyzékeinket folyaatosan frissítjük és honlapunkról letölthetõ formában hozzuk nyilvánosságra.

így biztosítjuk, hogy a versenyzõk - de természetesen bárki, akit érdekel - kapcsolatot teremthessenek a legkiválóbb tanácsadókkal és a legkiválóbb termákekkel, akiknek a köüzremûködését és amelyeknek az elkalmazását szükségesnek látják a szerepléshez!

Ha úgy gondolja, hogy éppen az Ön tanácsára-termékére lenne szüksége a versenyzõknek, töltse le a Hasznos iratok rovatunkból a megfelelõ dokumentumokat és kitöltve küldje be hozzánk!

A Kukiorica Termésverseny segít a piacra jutásban!

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária