Időkép

Még 26 versenyterület vár betakarításra!

Vissza

Eddig 56 versenyterület betakarításáról számolhatunk be, s nyilvántartásunk szerint még 26 betakarításra vár. Minthogy az elmúlt hét közepe után nem volt érdemi az elõrehaladás, nem

számolhatunk azzal, hogy a hivatalos határidõn belül, október 31. elõtt be tudjuk fejezni az ellenõrzéseket. Tudomásul véve a realitásokat, a betakarítási határidõt várhatóan egy héttel, november 6.-ig meghosszabbítjuk. A határidõ kitolásáról a Versenybizottság tagjaival történt egyeztetés után hírt adunk és a versenyzõket külön is értesítjük. Addig is kérjük versenyzõinket és tanácsadóikat, mielõbb egyeztessenek parcelláik várható betakarítási idejérõl!

Az ellenõrök egyébként felkészültek arra, hogy egy nap több parcella betakarítását is "levezényeljék". Az eddigi maximum egy nap alatt 6 versenyterület ellenõrzése volt. Külön kiemelhetjük a Szákszendi Hartmann Farm, Hartmann Imre és Takács András által egy napra "összehozott" akciót, ahol, miután minden feltételt biztosítottak, a kissé késleltetett ebédre (köszönjük, nem számítpottunk rá, és az eredmények kiszámolásáig titokban is tartották a meglepetést, de nagyon finom volt a frissen elesett vaddisznó mája resztelve!) be is fejezõdött 4 parcella ellenõrzött betakarítása! Még azt sem lehet mondani, hogy a kombájnnak és a terményszállítóknak nem akadt dolga, hiszen az eredmények 12 és 14 tonna között szórtak hektáronként!

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária