Időkép

Az AGCO magvásároja a Precision Planting-et a Monsanto-tól

Vissza

Duluth, Ga & San Francsco - A nemzetközi mezőgazdasági gépgyártó és értékesítő AGCO, valamint a Monsanto érdekeltségébe tartozó Climate Corporation ma (2017. július 27.) kötelezvényt írt alá arról hogy az AGCO felvásárolja a Precision Planting LLC gép üzletágat.

A Precision Planting erős vállalkozás, amely meghatározó szerepet játszik a a mezőgazdák termelékenységét segítő innovatív precíziós mezőgazdasági gyakorlat fejlesztésében és alkalmazásba vonásában, jelentette ki Mike Stern, a Climate Corporation főigazgatója. "Mint vezető nemzetközi gépgyártó, az AGCO egyedüli helyzetben van, hogy megvalósítsa a Precision Planting technológia széleskörű elterjesztését és folytassa azoknak az innovatív termékeknek a fejlesztését, amelyek javítják a mezőgazdasági termelők hatékonyágát és termelékenységét világszerte. 

A Precision Planting bekebelezése megszilárdítja az AGCO vezető szerepét a vetéstechnológiában és erősíti teljeskörű ellátói szerepét a világ professzionális mezőgazdái körében" mondta Martin Richenhagen, az AGCO elnöke, testületi vezetője és főigazgatója. 

A Climate Corporation FieldView digitális mezőgazdasági platformja megtartja az összeköttetést a Precision Planting 20/20 SeedSense monitorjával. A megállapodási feltételeket még nem tették közzé. Az ügyletet még el kell fogadtatni hivatalosan.

Eredeti cikk 

(A bevezető képet Földesi László készítette 2016-os amerikai utazásunk során az AGCO 24 soros vetőgépéről.)

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária