Időkép

Ki többre

Jelentkezés ellenőrnek Jelentkezés tanácsadónak

A Magyar Kukorica Klub Egyesület lehetőséget biztosít kukoricatermelők számára, hogy gazdaságos (csökkenetett költséggel és kisebb kockázatvállalással) körülmények között próbálják ki termőhelyük és technológiai elképzeléseik alkalmasságát az igazán nagy termések elérésére.
Feltételek:
Regisztráció a magyarkukoricaklub.hu/termésversenyek/kitöbbre.hu termésverseny oldalon
A regisztrációs díj megfizetése, amely a Termésversenyre regisztráltak részére (már rendelkezik regisztrált versenyparcellával) 50000 Ft/bejelentett „Kitöbbre” parcella, a Termésversenyben nem regisztrált termelők számára 80000 Ft/bejelentett parcella.
A bejelentett parcella területe a forgó levágása és a tábla többi részétől való elkülönítése után nem kisebb 20000 és nem nagyobb 30000 négyzetméternél (2 és 3 hektár közé esik)
Az egyéb előírások megegyeznek a Kukorica termésverseny Szabálykönyvében foglaltakkal, de:
A regisztráció határideje tárgyév augusztus 31.
Regisztrálni a Versenyszabályzatban előírt termésbecslés elvégzése után lehet, amennyiben a termésbecslés eredménye legalább 13 t/ha. (Ezt az értéket adott évjáratra vonatkozóan a Versenybizottság mérsékelheti).
A parcellák teljes területét egyszerre takarítják be, így a teljesítmény utóellenőrzésére nincs lehetőség.
A parcella nem vesz részt a Termésverseny értékelésében és díjazásban, de az eredmények és technológiák megjelennek a Termésverseny közlésekkel egyidejűleg. A Magyar Kukorica Klub Egyesület minden sikeresen betakarított területről Tanúsítványt ad ki. A kiváló eredményeket a Magyar Kukorica Klub Egyesület elismerésben és jutalomban részesítheti. A résztvevőket regisztrált és elfogadott szponzoraik a Kukorica termésverseny Díjátadóján jutalmazhatják.

Ha Ön már támogatója a Kukorica Termésversenynek, vagy belép a támogatók körébe, jogosultságot szerez termékeinek ismertetésére.

A Szponzori Szabályzatot ide kattintva olvashatja el.
A termékismertető beküldéséhez szükséges űrlap kitöltéséhez kattintson ide!

Jelentkezés

Résztvevők

A résztvevő adatainak megtekintéséhez kattintson a térképen a helyszínekre

 
  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • Dekalb
  • SGS Hungária