Időkép

Versenystatisztika, 2011

Vissza

Egy kicsit lassabban haladtunk elõre a beérkezett jelentkezések adatainak egyeztetésével, mint az elõzõ években. Talán nem is a több jelentkezõvel kellene magyaráznunk,

hiszen az a jelentõs emelkedés, amit a második Kukorica Termésverseny lezárása után tapasztalt érdeklõdés sejtetett, szerényebbnek bizonyult.

A gazdasági válság mintha kevésbé éreztetné hatását, de hetekre megbénította a normális kommunikációt, s türelemre, kivárásra késztetett a kialakult GM helyzet. Kísértett még a 2010. évi elvizesedés, és az idén Tolna, Baranya, Somogy és Fejér megye egyes részein tapasztalt szárazság sokaknak szegte versenyzõi kedvét.

A gondok említését nem panaszkodásnak szánjuk, erre nincs okunk. Meggyõzõdésünk, hogy a Termésverseny olyan kezdeményezés, amelyben a segítõ önkéntesség, a gazdálkodói és üzleti érdek egymásra talált. A Termésverseny gyökeret eresztett a szakmai köztudatban. A kiváló eredményeket, ha néha hitetlenkedve is, de egyre inkább elfogadják.

Az idei jelentkezõk között sokan akadnak, akikkel másodszor, vagy éppen harmadszor találkozunk, s régi ismerõsként üdvözöljük egymást.

Köszönjük mindenkinek, aki jelentkezett, s vállalaja a megmérettetést, köszönjük a támogatóknak s együttmûködõknek, s azoknak is akik egyszerûen csak egyetértenek velünk.

Nagy öröm számunkra, hogy sokan eseménynek tekintik a betakarítást, s családtagjaikkal, barátaikkal, minkatársaikkal együtt izgulnak velünk a sikerért!

A mellékletben és a Hasznos iratokban az idei jelentkezések részletesebb statisztikai adatai megtalálhatók.

Letölthető fájlok

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária