Időkép

Hírek

Dalmandi kísérlet szemle

2019. szeptember 12.

Egy kiváló, meglátogatásra érdemes fajtakísérlet

Tovább

Kiegészült a Klub tisztségviselői kara

2019. június 15.

Miután hónapokig bizonytalan volt, miként rendeződik a Magyar Kukorica Klub vezető tisztségviselői karának összetétele, a pénteki (június 14.)

Tovább

Benyújtotta lemondását az új elnök

2019. április 26.

Lemond a Klub nemrégen megválasztott új elnöke, Reng Zoltán!

Tovább

Talajélet

2019. április 26.

Egy amerikai mezőgazdasági lap (Missouri Ruralist) szerint nem sokat ér, ha csak egy mikróbát használunk a talaj mikroflórájának javítására, mert a talajélet ennél bonyolultabb, egyáltalán nem biztos, hogy pont arra volt szükség, amit használtunk.

Tovább

Vetés, 2019 - Kukoricatermesztőknek

2019. április 01.

A még parcella nélkül bejelentkezett versenyzőket nem számolva, már 12-en jelölték be versenyterületüket a XI. Kukorica Termésversenyre.

Tovább

Regisztráció a XI. Kukorica Termésversenyre

2019. március 01.

Megkezdődött a regisztráció a XI. Kukorica Termésversenyre.

Tovább

A legfrissebb információk a PREGA 2019 Konferenciáról

2019. február 17.

Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag. A PREGA – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferenciát és Kiállítást 2019. február 19-én és 20-án, a budapesti Aquaworld Hotel Resort-ben rendezi meg az Agroinform.hu együttműködésben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával és az Agrármarketing Centrummal. A két naposra bővült rendezvény programja még soha nem volt ilyen színes és részletes. A konferencián a szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozók, a szőlő-és gyümölcstermesztők, a zöldségtermesztők és az állattenyésztők is megtalálják a nekik hasznos információkat a több mint 100 előadás között. Cégbemutatók helyett a PREGA-n szakmai előadásokat és valós tapasztalatokat hallhat olyan gazdáktól és szakértőktől, akik a gyakorlatban is alkalmazzák a precíziós gazdálkodást. A programot workshopok, gazdálkodói és szakértői kerekasztal-beszélgetések és a precíziós gazdálkodás bevezetése előtt állók számára szakmai tanácsok is színesítik. A kiállítótérben pedig több mint 40 szakmai kiállító mutatja be termékeit és újdonságait.

Tovább

SGS tanfolyam a minőségért

2019. február 06.

Az SGS Hungária Kft. 2019-ben is elindítja tanfolyamait.

Tovább

Készülődünk!

2018. november 05.

Már megszokottá vált: December közepe táján közös ünnepléssel búcsúzunk a múlófélben lévő esztendőtől. Az ünneplés jó alkalmat ad arra, hogy megöszönjük

Tovább

Hátradőlhetünk!

2018. október 30.

A versenyparcellák ellenőrzött betakarításának időszaka lezárult - igazolódott a sejtés:

Tovább

  • Syngenta Kft
  • Mezőmag Agrárház Kft
  • Euralis Vetőmag Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • Dekalb
  • SGS Hungária