Időkép

Partnerek

SGS Hungária Kft.

Vizsgáltassa meg kukoricáját az SGS Hungária Kft-vel, hogy független tanúsítással rendelkezzen termésének jó minőségéről!

Cégünk ebben a szezonban is az elmúlt 25 évben megszokott megbízhatósággal áll rendelkezésére mezőgazdasági és akkreditált laboratóriumi szolgáltatásainkkal egyaránt.
Mintavételezések, raktár ellenőrzések, alkalmassági vizsgálatok, be- és kirakodás felügyelete, szállítmányok minőségi vizsgálata a helyszínen, szállítóeszközök tisztaságvizsgálata, készletellenőrzés súlymegállapítással és minőségvizsgálattal, MSZ vizsgálat: tisztaság, HI tömeg, nedvességtartalom.

Teljeskörű talajvizsgálatok szakvéleményezéssel, öntözővíz, vetőmag, lisztek, műtrágya, GAFTA, FOSFA, MSZ szerinti takarmányok, szemes és hüvelyes temények, olajos magvak vizsgálata.

Egyedi díjtételért írjon nekünk az  ilona.szolnoki@sgs.com e-mail címre

vagy hívjon minket a +36 30 537 5379 telefonszámon.

BASF Hungária Kft.

A BASF növényvédelmi megoldások széles körét kínálja a kukoricatermesztőknek.

A magról kelő gyomokat a posztemergensen kijuttatott Ordax Super a levélen keresztül hatékonyan irtja, a következő kelési hullámot pedig a talajon keresztüli akadályozza meg – egészen a kukorica állomány záródásáig. Évelő gyomokkal fertőzött területeken eredményesen használható a Jumbo Extra. Speciális gyomproblémákra további megoldásokat talál a www.agro.basf.hu oldalon.

A Retengo® Plus kukorica gombaölő szer, élettani hatással. Nemcsak a gombabetegségek ellen hatékony, hanem élettani hatásával felkészíti a kukoricát a stresszhatások jobb átvészelésére is.  Ezt elsősorban a nitrogén felvétel és asszimiláció növelésével, tápanyagtartalékok beépítésével éri el, így jobb minőségű, magasabb termés eléréséhez segít hozzá.

PC-Agrár Kft

A PC Agrár Kft. lassan 15 éve fejleszt és forgalmaz Magyarországon mezőgazdasági szoftvereket. Legfontosabb termékeink az AO Agrár-Office és a JD-Office programcsomagok. Mindkét szoftver a növénytermesztéssel kapcsolatos információk, adatok, rögzítésére és feldolgozására szolgál. A két csomag közötti döntő különbség, hogy míg az AO Agrár-Office egy általános, minden gépgyártótól független alkalmazás, addig a JD-Office programcsomagot kimondottan a John Deere Greenstar (AMS) rendszeréhez fejlesztettük ki és így azzal szorosan együttműködve biztosítja az optimális gépvezérlést és táblatörzskönyv vezetését.

Fontosabb modulok:
-Földkönyv
-Táblatörzskönyv-GN
-AgroGIS
-Precíziós gazdálkodás
-John Deere, Claas, Fendt és ISO (pl. Müller terminál) interface

AGRO NAPLÓ

Az Agro Napló az  igényes gazdálkodó szakfolyóirata. Havonta megjelenõ számaival a gyakorlatban jól hasznosítható, új ismereteket közvetít olvasóinak. Átfogóan taglalja a szántóföldi- és kertészeti termelést a fajtahasználattól a növényvédelmen, a tápanyag-gazdálkodáson, a talajmûvelésen át a gépesítésig, valamint az állattenyésztést a takarmányozáson, a tartástechnológián át az állategészségügyig.

Gyakorlati Agrofórum

Az AGROFÓRUM a növényvédõk és növénytermesztõk lapja. Alapítva 1990-ben a KSZE Rt-ben, Dr. Csibor István által.

Talajerõ gazdálkodás

Talajvizsgálat, trágyázási tanácsadás.

Agroinform - 1991 óta a vidékfejlesztés szolgálatában

Agroinform! Használtgépet keres? Tájékozódna gépek árairól? Nézzen szét magyar nyelven a nemzetközi használtgép-piac kínálatában! Weboldalunkon ezenkívül: érdekes szakmai programok, hungarikum receptek, szakcikkek teljes tartalma, friss hírek stb.

Agroinform: Otthon az agráriumban.

AGRÁROLDAL.HU - minden, ami mezõgazdaság!

Magyarország legnagyobb mezõgazdasági portálja: Naponta több szakcikk, növénytermesztés, állattenyésztés, növényvédelem, és egyéb online ingyenes tanácsadások ingyenes apróhirdetés, állásportál, mezõgazdasági gumiabroncs webáruház, idõjárás, fajták, technológiák, adatbankok.

Bólyi-Agro Kft

A hatékonyság javításának feltételei a mezõgazdaság erõforrásainak hasznosításában

A kutatási program célja: a mezõgazdaság erõforrásainak olyan új szemléletû hasznosításra irányuló javaslat kidolgozása, amely a gazdálkodás különbözõ (vállalati, regionális és nemzetgazdasági) szintjein keresi a tényezõk legkedvezõbb társításának, kombinációinak lehetõségeit, korszerûen értelmezi a hasznosságot, az új érték elõállítását és annak számbavételét, ezáltal új alapokra helyezi a termelés gazdaságosságának mérését, a termelési tényezõk helyettesíthetõségének lehetõségeit, a mûszaki gazdasági fejlõdés kritérium-rendszerét, ezen keresztül növeli a különbözõ színtû döntéshozatal szabadságfokát.

Monsanto Hungária Kft.

Hibridkukorica, hibridnapraforgó széles választéka, növényvédõszerek

Agromatic Automatizálásái Kft

Az Agromatic Automatizálási Kft. 5% kedvezményt ajánl fel az AgLeader hozamtérképezõ rendszerek vételárából a Magyar Kukorica Klub által 2009-es évben meghirdetett termelési versenyre érvényes nevezéssel rendelkezõ versenyzõk részére!

Bõvebb információ a  oldalon található, vagy az alábbi elérhetõségek bármelyikén: Nagy Bence Agromatic Automatizálási Kft. 2013 Pomáz, Susnyár u. 1. 06-20-402-3980 nagy.bence@agromatic.hu 

Mobilizátor Kft

Logisztikai eszközök tervezése,gyártása. Nagyértékû ömlesztett anyagok szelektív, magas-raktári jellegû tárolásának és egység-rakományként történõ szállításának eszköze.

Dr. Szabó Agrokémiai Kft.

A Jó Gazda Program® a Dr. Szabó Agrokémiai Kft. modern helyspecifikus mezőgazdasági szolgáltatásokat nyújtó ágazata, amely távérzékelési adatok elemzésén és homogén termőzónákból, GPS készülékekkel megvett talajminták akkreditált laboratóriumi vizsgálatán alapul.

További információ

Személyes konzultáció

Timac Agro Hungária Kft.

Timac AGRO Hungária Kft.

A Timac AGRO Hungária Kft. a francia ROULLIER csoport leányvállalata. A termékfejlesztő és gyártó nemzetközi vállalat 2006-ban lépett be a hazai piacra a növény és állattáplálás szakértőjeként. A 11 fővel induló Timac AGRO mára Magyarországon is a tápanyag-gazdálkodás meghatározó fejlesztője, gyártója és szolgáltatója. Jelenleg 65 munkatársunkból 42 állattenyésztő és növénytermesztő szakember, akik folyamatos, közvetlen kapcsolatot tartanak a gazdálkodókkal, ami lehetővé teszi a valódi szaktanácsadást a termelés bármely időszakában. Partnereinkkel való folyamatos konzultációnk eredményeképpen a helyi körülményeknek megfelelő szaktanáccsal, 50 speciális termékkel és a hazai fejlesztésű YIELD SERVICE szaktanácsadó programmal járulunk hozzá a gazdálkodók sikeréhez.

 • Syngenta Kft
 • Mezőmag Agrárház Kft
 • Axial Kft
 • Euralis Vetőmag Kft
 • Jó Gazda Program®
 • BASF Gyomvadász
 • DEKALB
 • DEKALB
 • Basf Jumbo Extra
 • Basf Ordax Super
 • Timac Agro
 • SGS Hungária Kft.
 • Yara Hungária Kft.
 • RAGT Vetőmag Kft.
 • Agro Napló