Időkép

Hírek

Kihirdették a Kukorica Termésverseny gyõzteseit

2009. december 17.

December 16-án ünnepélyes keretek között került sor a Magyar Kukorica Klub szervezésében megrendezett Kukorica Termésverseny díjkiosztó ünnepségére a Gödöllõi kastélyban.

Tovább

Versenyzõk, helyezések és eredmények

2009. december 04.

Gyorsközlést helyeztünk el a Szakkönyvtárban! Most már tanulmányozható, hogy ki mekkora hektáronkénti termést produkált, s ez melyik helyezést biztosította számára.

Tovább

Most már biztos!

2009. december 04.

A versenybizottság megtárgyalta és lezárta a Kukorica termésverseny beérkezett adatainak értékelését. Megállapodtak, így már biztosra vehetõ, hogy a Díjkiosztó Ünneséget

Tovább

Betakarították az utolsó versenyparcellát!

2009. november 20.

A Kukorica Termésverseny "betakarítási fejezete" lezárult. Ezzel, a korábban már jelzett, valamilyen okból nem értékelhetõ eredményt adó parcellákat nem számolva, valószínûleg 24 - 25 eredmény közül választja ki a Versenybizottság a regionális és országos gyõzteseket, helyezetteket.

Tovább

Határidõ hosszabbítás!

2009. november 04.

A Versenybizottság november 15.-ig meghosszabbította a versenyterületek betakarítására kiírt határidõt. A hosszabbításról azért döntöttek, mert a csapadékosabbra...

Tovább

Betakarítás Mezõszilason

2009. október 18.

Az esõ után, s a növényzet árnyékoló hatásának csökkenése miatt erõs gyomosodás indult el. A veszteségek fokozódását vetítette elõre, hogy a környéken sok kukoricatáblát "elfektettek" az elmúlt hét viharos szelei.

Tovább

Eddig jól haladt a versenyterületek betakarítása

2009. október 11.

Az idõjárás eddig nagyon kedvezett a kukorica betakarításnak. A meleg nappalok tovább csökkentették a szem nedvességtartalmát és megkönnyítették a kombájnok munkáját.

Tovább

Versenybetakarítás Szolnokon, Nyesõ Tamásnál - Video riport

2009. október 04.

A betakarításra kiszállt az Agroinform tudósító csapata. Az alábbi videót nekik köszönhetjük. (Kattintás a címre, vagy tovább!!)

Tovább

A harmadik is bizonyít

2009. szeptember 24.

Vegyes hírek érkeznek a földekrõl, de ahol fel tudott készülni a kuikorica a megpróbáltatásokkal terhes idõkre, nem maradt ekl a hála!

Tovább

Már a másodikat is!

2009. szeptember 21.

Zichyújfalu határában, a Szelekta Kft kukoricatábláján jelölték ki ifj Papp László versenyterületét.

Tovább

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária