Időkép

Mellévetéses üzemi kísérletek terméstanúsítása 2018

Jelentkezés ellenőrnek Jelentkezés tanácsadónak

Figyelem! Ez az oldal nem használható a termésversenyre történő jelentkezésekhez!

A terméstanúsítást a Kukorica Termésversenyben gyakorolt módszerrel végezzük. A legjelentőebb eltérés, hogy 5 ha-nál kisebb de 1000 m2 - nél nagyobb területen végezzük. Mellévetéses fajtasorok, összehasonlító technológiai variánsok, egyedi, versenyen kívüli nagy termés kísérletek igazolására javasoljuk.

A mérést minden jelentősebb szántóföldi terményen, amelynek a betakarítása és a termésmegállapításhoz szükséges paraméterek mérése megbízhatóan megoldott, vállaljuk!

A tanúsítványok kiadásához a felhasznált anyagok és a folyamatokról (vetés, betakarítás) készült dokumnetumok, valamint a dátumot és GPS koordinátákat is rögzítő fényképek is szükségesek.

Feltételek:
1.
Teljes körű ellenőrzés: A betakarítás ellenőrzésén kívül magában foglalja a vetési folyamat ellenőrzését is, az eredeti dokumentáció ellenőrzésével, a parcellaadatok ellenőr általi felvételével és rögzítésével (méretek, GPS koordináták, felhasznált anyag mennyisége, gépbeállítások).
Ár: Helyszínenként 10 parcelláig 240 000 Ft +Áfa, a 11. parcellától + 40 000 Ft/parcella + Áfa

Az ellenőrzési szándékot a kivitelezést megelőzően legalább 10 nappal jelezni kell!

2.
Betakarítás ellenőrzése: Csak a betakarítás ellenőrzésére terjed ki. A tanúsítás feltétele, hogy a betakarítást megelőzően beérkezzenek a dokumentumok vagy azok hiteles másolatai, s a parcellékról a vetés során készült,a felvétel dátumát és GPS koordinátáit is rögzítő (elektronikus) fényképek.

Ár: Helyszínenként 10 parcelláig 120 000 Ft+Áfa, a 11 parcellától +20 000 Ft/parcella+Áfa.

A vetés külön ellenőrzését is vállaljuk, amelynek költsége megegyezik a betakarítás költségével.

Az ellenőrzési szándékot a kivitelezést megelőzően legalább 10 nappal jelezni kell!

A bejegyzés módja:
A sávkísérletek (fajtasorok) bejelentésénél javasoljuk a következő sáv bejelentését a már kitöltött parcella másolásával végezni, s csak a módosításokat (pl.: fajtanév) bejegyezni.

Különböző helyeken lévő, eltérő típusú kísérletek esetében a bejelntőnek kísérleti helyenként/típusonként kell bejelentkezni, s a bejelentkezéshez kell hozzáadni a kísérletre jellemző parcellaszámot/bejegyezni a parcellákat.

Bizonytalanság esetén kérje segytségünket!

Ha Ön már támogatója a Kukorica Termésversenynek, vagy belép a támogatók körébe, jogosultságot szerez termékeinek ismertetésére.

A Szponzori Szabályzatot ide kattintva olvashatja el.
A termékismertető beküldéséhez szükséges űrlap kitöltéséhez kattintson ide!

Jelentkezés

Résztvevők

Erre versenyre még nincs elfogadott jelenkezés.

 
  • Syngenta Kft
  • Euralis Vetőmag Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • Dekalb
  • SGS Hungária