Időkép

Készülődünk!

Vissza

Már megszokottá vált: December közepe táján közös ünnepléssel búcsúzunk a múlófélben lévő esztendőtől. Az ünneplés jó alkalmat ad arra, hogy megöszönjük

mindazoknak segítőkészségét, akik együttműködésükkel, támogatásukkal, programjainkban való részvételükkel hozzájárultak, hogy ismét sikeres évet zárjunk! Mint mindig, az ünnepség fő attrakciója a Kukorica Termésverseny és a hozzá kapcsolódó programok résztvevőinek, helyezettjeinek és díjazottjainak megünneplése, a díjak, elismerések, tanúsítványok és oklevelek átadása.

2018 különbözik a megszokott díjátadóktól, mert nevezetes: Már a 10. 

A Klubban már folynak az előkészületek. A X. Kukorica Termésverseny adatainak értékelése, összehasonlítása a korábbiakkal, helyezések megéllapítása, névsorok összeállítása, díjak, dokumentumok előkészítése, s nem utosó sorban a rendezvény szervezése. Mindez nem megy magától! Időt, energiát, kitartást igényel. Egyik sem könnyű, s egyiket sem adják ingyen. Vannak dolgok, amiket létre kell hozni, másokat megtervezni, megvásárolni, szolgáltatás formájában megrendelni.

Az élet természete, hogy mindenkinek saját elfoglaltsága van, amelynek seítségével saját sikerét kovácsolja! Azonban a siker sem jár egydül - ikertermék, mások sikereivel együtt születik. 

Most itt az alkalom: Kovácsold Te is, kovácsolja Ön is a Közös Sikert! A Magyar Kukorica Klub, benne a Kukorica Termésveseny mindannyiunk sikerének kovácsa. Kovácsoljunk együtt!

A támogatási program letölthető ITT és a Mellékletben!

Címkép: Az I. Kukorica Termésverseny Díjátadóján, az első győztes, György Dániel és Szieberth Dénes

Képek a Galériában

Képek

Letölthető fájlok

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária